Οι Coldplay, μετά τις δύο sold out συναυλίες τους στο ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο, δεν έφυγαν από την Αθήνα.

Μάλιστα, γυρίζουν κάτω από την Ακρόπολη το νέο τους video clip, για τις ανάγκες του οποίου απηύθυναν πρόσκληση στους θαυμαστές τους, μέσω social media, προκειμένου να πάρουν μέρος.

Το κάλεσμα αναρτήθηκε στα social media και ανέφερε: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video: Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξή μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

Να σημειωθεί πως έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες άδειες από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες για το γύρισμα στο Ηρώδειο, ενώ έχουν παρθεί μέτρα προστασίας του ρωμαϊκού ωδείου. 

Μάλιστα, στην εκπομπή οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ έγινε και η αποκάλυψη του αστρονομικού κόστους παραγωγής του βίντεο κλιπ, το οποίο υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ!