Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για το τέλος του «TV Queen» και απάντησε αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουμε και υπάρχει αυτή η γλυκιά αίσθηση το ότι όλο κύλησε ωραία, έτσι όπως χρονικά προέκυψε ότι θα κυλήσει. Στην αρχή ήθελα να διαρκέσει παραπάνω, όταν μας ανακοινώθηκε, απλώς τώρα που καλοκαιριάζει συνειδητοποιώ ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για το «TV Queen».

«Δεν υπάρχει beef με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Το είδα, το άκουσα, είδα και το απόσπασμα μετά, αλλά δεν πήρα τη Δανάη. Κανένα beef δεν υπάρχει, όντως στις αρχές της σεζόν πριν εγώ κλείσω κάτι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης και του είχα πει με χαρά να το βλέπαμε, αλλά από όταν ξεκίνησα δεν έγινε κάποια επικοινωνία από πλευράς τους», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.

«Το να θες να παρουσιάσεις κάποιον ότι αντικαθιστά κάποιον άλλον άνθρωπο της τηλεόρασης που είναι γνωστός, είναι λάθος. Εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί αυτό για εμένα να γίνει και ίσως γι αυτό με στεναχωρούσε περισσότερο, αυτή η σκιά που ένιωθα να με ακολουθεί, το ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να δώσουν προς τα έξω, ότι προσπαθώ να μιμηθώ και θέλω να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη. Θα πήγαινα με πάρα πολύ χαρά καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Δεν πάω ακάλεστη ποτέ, πουθενά. Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ σε προσωπικό επίπεδο για τη ζωή που έχει χτίσει, από την άλλη είναι μια γυναίκα η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει μια αδιάλειπτη παρουσία επιτυχημένη με όλο αυτό που έχει χτίσει γύρω από το όνομά της, γιατί αυτό είναι επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο δεν την έχω γνωρίσει, θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω. Δεν θα επιδίωκα κάτι, τη σέβομαι, δεν ξέρω τι γνώμη έχει για εμένα μετά από όσα έχει ακούσει ότι δήθεν εγώ κάνω», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.