Ο 24χρονος Youtuber Φειδίας Παναγώτου, ο οποίος αποφάσισε να κατέβει μόνος του στις ευρωεκλογές στην Κύπρο και τελικά εκλέχτηκε, παραλίγο να προκαλέσει σύρραξη στη Μύκονο πριν από τέσσερα περίπου χρόνια.

Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και κατάφερε να συγκεντρώσει όσες ψήφους χρειαζόταν στην Κύπρο για να κερδίσει μια έδρα στις Ευρωεκλογές. Όπως τόνισε στην πρώτη του αντίδραση μετά την ανακοίνωση των exit polls, «παιδιά δεν το πιστεύω, είμαι ευρωβουλευτής».

Τα επίσημα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Φειδίας Παναγιώτου τερματίζει 3ος με μικρή διαφορά από τα δύο μεγάλα κόμματα της Μεγαλονήσου, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και καταλαμβάνει μία από τις έξι έδρες της Κύπρου στην Ευρωβουλή, γεγονός το οποίο πανηγύρισε με πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας. «Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο», ανέφερε ο 24χρονος Youtuber.

Είχε πάει να προκαλέσει σύρραξη στη Μύκονο

O νεαρός Youtuber, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, παραλίγο να προκαλέσει σύρραξη στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Φειδίας Παναγιώτου περπατώντας στα σοκάκια της Μύκονου, έλεγε σε τουρίστες, λουόμενους, περαστικούς, αλλά και καταστηματάρχες: «What are you loooking at?» (τι κοιτάς;). Οι αντιδράσεις ήταν πολλές με μερικούς Μυκονιάτες να θέλουν να καλέσουν την αστυνομία.

Προσοχή, το παρακάτω βίντεο περιέχει υβριστικές εκφράσεις.