Η είδηση του θανάτου του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στη Σύμη, έχει προκαλέσει θλίψη στη Βρετανία.

Μεταξύ των πολλών ανθρώπων που έχουν σπεύσει να συλλυπηθούν για την απώλεια του Μάικλ Μόσλεϊ, είναι και ο παγκοσμίου φήμης σεφ, Τζέιμι Όλιβερ, όποιος αποχαιρέτησε τον δημοφιλή παρουσιαστή, με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Mάικλ Μόσλεϊ. Απολύτως συγκλονιστική η είδηση για τη θλιβερή απώλεια του συναδέλφου μας τηλεοπτικού παρουσιαστή σήμερα. Τι υπέροχα γλυκός, ευγενικός και καλόκαρδος άνθρωπος που ήταν. Έκανε τόσα πολλά καλά για τη δημόσια υγεία με τις τηλεοπτικές εκπομπές και την έρευνά του. Ήταν ένας ανήσυχος ερευνητής, παραγωγός και παρουσιαστής και συχνά άλλαξε τη συζήτηση γύρω από πολλά θέματα δημόσιας υγείας προς το καλύτερο. Θα μας λείψει πάρα πολύ. Η αγάπη και οι σκέψεις μου στην Κλερ και σε όλη την οικογένειά του», σημείωσε ο γνωστός σεφ.

Σημειώνεται ότι η σορός του 67χρονου Βρετανού Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, σε απόσταση δέκα μέτρων από την παραλία, πάνω σε βράχια. Σήμερα, Δευτέρα, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή ώστε να δοθεί σαφή απάντηση στα αίτια του θανάτου του.