Ο Νικήτας Τσακίρογλου πραγματοποίησε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και την Φανή Πλατσατούρα. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του ενώ σχολίασε και την σχέση του με την σύζυγο του, Χρυσούλα Διαβάτη.

Αναλυτικότερα ο αγαπημένος καλλιτέχνης τόνισε πως «έχω περάσει τα 70 χρόνια στον χώρο του θεάτρου. Ξεκίνησα από το Εθνικό θέατρο, ήμουν υποχρεωμένος να μείνω εκεί γιατί τελείωσα με άριστα και τους αριστούχους εκείνη την εποχή τους κρατούσαν. Είχα πολύ σπουδαίους καθηγητές που με έμαθαν τα γράμματα του θεάτρου. Δεν γίνεται χωρίς φλόγα να κάνεις θέατρο γιατί είναι μια δουλειά που δεν την κάνεις για να σου επιφέρει άνεση ζωής. Πρέπει να πω ότι αισθάνομαι πως βρέθηκα σε αυτόν τον χώρο με τύχη, γιατί δεν είναι μόνο η ικανότητα που διαθέτεις αλλά είναι και το αστέρι. Είχα ένα αστέρι ώστε να μπορέσω να κάνω αυτό που έκανα».

«Είναι ψυχοφθόρο επάγγελμα, πρέπει να δώσεις πάρα πολλά από τον εαυτό σου. Εγώ λέω ότι είναι μια μοναστική δουλειά, μια δουλειά που πρέπει να αφιερωθείς και το καμαρίνι μας είναι το κελί μας. Προσπάθησα παράλληλα να φτιάξω και μια καλή οικογένεια με την Χρυσούλα Διαβάτη με την οποία βρεθήκαμε στον χώρο του θεάτρου, παντρευτήκαμε, κάναμε την κόρη μας, έχω δυο σπουδαία εγγονάκια και ζούμε εδώ στου Παπάγου» είπε στη συνέχεια ο ίδιος.

«Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια καλή σύζυγος, μια καλή ηθοποιός, καλλιτέχνης πολυτάλαντη. Πάντοτε υποστηρίζω και λέω ότι είναι καλύτερη από μένα και έτσι πρέπει να είναι. Είμαστε περίπου 63 ολόκληρα χρόνια μαζί και μας αξιώνει ο Θεός να έχουμε υγεία, να προσπαθούμε και να ξεπερνάμε τις αντίξοες συνθήκες που δίνει η ίδια η ζωή πολλές φορές» πρόσθεσε ακόμα ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Δείτε το απόσπασμα: