Tα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εις βάρος της Σούπερ Κικής απορρίφθηκαν, για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouTube και είχε αφήσει υπονοούμενα αναφορικά με το παιδί που περιμένουν με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο Νίκος Αλέτρας, δικηγόρος της Σούπερ Κικής, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δήλωσε: «Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει αιτιολόγηση, επομένως, αυτό που μπορώ να εικάσω είναι και να φανταστώ και να θεωρήσω σαν δεδομένο είναι ότι οι ισχυρισμοί που διατύπωσε η πλευρά μας, έπεισαν τον δικαστή. Τα ασφαλιστικά μέτρα σε προσωρινή διαταγή είναι από μονομελές δικαστήριο. Η βασική αιτιολόγηση η δική μας, είναι ότι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την αντιδικία, ουσιαστικά με τον τρόπο ζωής του και με τις επιλογές που έχει κάνει σε επικοινωνιακό επίπεδο, αυτοεκθέτει τη ζωή του. Και είναι δικαίωμά του, αλλά πώς μετά βγαίνει και λέει ότι θίγεται»

Μαυρικίου: Άκουσα τον δικηγόρο της άλλης πλευράς να λέει ότι έδωσα δικαιώματα, ντροπή του

«Για μένα η σημερινή μέρα είναι σκοτεινή. Είμαι βαθιά πληγωμένος, απογοητευμένος και ανακουφισμένος που έφυγα από την Ελλάδα και βρίσκομαι στην Κύπρο. Άκουσα απερίφραστα τον δικηγόρο της άλλης κυρίας αυτής να λέει πριν λίγο ότι εγώ έδωσα δικαιώματα και υπονόησα κατά καιρούς με τις δηλώσεις μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος είτε ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού μου, ντροπή του. Ουδέποτε και το δηλώνω χωρίς να ανέχομαι επ’αυτού όλα αυτά τα χρόνια τα 34 μου που είμαι τώρα, είπα ή δήλωσα ή έκανα κάτι το οποίο να δίνει το δικαίωμα να θίγει τον εαυτό μου δημόσια ή να λέω κάτι» σημείωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία. «Θα γίνει καταγγελία για αυτή την απόφαση να ξέρετε προχωράμε. Δεν την δέχομαι όχι για μένα, νιώθω ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου τη γυναίκα και το παιδί μου αλλά και τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβα χθες και μου είπαν “μπράβο επιτέλους ένας άνθρωπος βρέθηκε να τα βάλει μέσα το κορίτσι θίγει κατά καιρούς ηθικές, ανθρώπους, υπολήψεις οικογένειες χωρίς κανένα μετρό και όριο”. Είναι μαύρη μέρα πραγματικά και επικίνδυνο για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά».