Στα δικαστήρια οδηγείται η διαμάχη του Μαυρίκιου Μαυρικίου με τη Super Κική, καθώς, όπως επισημαίνει ο ίδιος, η YouΤuber ανέβασε στα social media βίντεο και αναφερόταν σε αυτόν και τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση.

Ο θεατρικός παραγωγός κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Super Κικής, καθώς η YouΤuber μιλούσε για το ζευγάρι, λέγοντας πως στην πραγματικότητα δεν είναι μαζί και ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο.

«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δεν ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να με κάνουν cancel. Ξέρει πολύ καλά γιατί ειρωνευόμουν στο βίντεο, όπως ξέρει κι όλη η Ελλάδα. Μαυρίκιε, φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα», είχε πει χαρακτηριστικά η Super Κική.

«Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει γνωστός, επειδή έχει γίνει ρεζίλι που λέει ψέματα. Να μην πω τι ψέματα λέει. Φεύγα, ψευτιές. Ποιο ζευγάρι; Στη φαντασία σου εννοείς, ζευγάρι; Ποιος τα λέει αυτά; Για αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλοι αναρωτιούνται “τι μας λέει τώρα αυτός;”. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω», επεσήμανε.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Σε ποιον άνθρωπο αξίζει να ακούγονται δημόσια αυτά τα πράγματα;

«Σε ποιον άνθρωπο αξίζει να ακούγονται δημόσια αυτά τα πράγματα;», διερωτήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» το πρωί της Τρίτης 21/5.

«Δεν έχω λόγια να το περιγράψω, νιώθω ότι αρρώστησα. Δέχομαι δούλεμα πως θα τα κατεβάσει και δεν τα κατεβάζει», υπογράμμισε και τόνισε: «Δεν μπορώ να διασύρομαι άλλο».

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Νίκος Αλετράς, μίλησε επίσης στην εκπομπή «Το Πρωινό» λέγοντας: «Απορώ, δεν υπάρχει κανένα θέμα για να λυθεί».

«Πράγματι, κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα και από εκεί και πέρα, ενόψει ότι είχε γίνει μια προσπάθεια αμοιβαίας επίλυσης της μεταξύ τους διαφωνίας ή παρεξήγησης, υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της Super Κικής να γίνει μια κοινή εκπομπή, προκειμένου να διευθετηθούν αυτά τα ζητήματα. Παρ’ όλα αυτά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα», εξήγησε ο δικηγόρος.

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο θέμα. Η βασική αξίωσή του δεν είναι τα χρήματα, αλλά να αφαιρεθούν οι εκπομπές που αφορούν τον ίδιο, στα πλαίσια της σάτιρας», συμπλήρωσε κλείνοντας.