Για την ένταση που δημιουργήθηκε νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια ανάμεσα σε εκείνη και τους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να καλύψουν δημοσιογραφικά το θέμα της δικαστικής διαμάχης της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τοποθετήθηκε η Super Κική μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Με μία σειρά από video-stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική ξέσπασε.

«Με παίρνουν χθες όλοι οι δημοσιογράφοι. Τους είπα ότι δεν έχω σκοπό να πω κάτι, δε θα μιλήσω, ότι το θεωρώ γελοίο το γεγονός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Τους είπα να ασχοληθούν με κάτι όντως σημαντικό και αν δε θέλουν να παίξουν κάτι δραματικό, να παίξουν κάτι διασκεδαστικό αλλά που να έχει νόημα», ανέφερε η Super Κική για το επίμαχο σκηνικό.

«Μου λένε, “ρε Κική, κάνεις 30αρια και 40αρια και κάνουν 7-8 τη μέρα και λένε ότι πήγαν καλά, είναι λογικό αν κάνεις 30αρια και 40αρια”. Λέω όχι, δε θέλω. Τέλος πάντων, με κυνηγάνε στο δικαστήριο, κάνουν σαν μανιακοί. Λες και έχει γίνει φόνος σε νηπιαγωγείο. Τέτοια φάση. Και μετά, θέλουν να βγουν κι από πάνω, ότι είναι δουλειά. Αυτό δεν είναι δουλειά, δεν είναι δημοσιογραφία αυτό.

Μεταξύ μας όλοι ξέρουμε τι γίνεται, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει, ότι όλα είναι ένα πανηγύρι. Έξαλλοι όλοι, ότι Χριστέ μου τι έχει γίνει στην Ελλάδα. Δε σέβονται τον κόσμο λίγο ρε. Οι άνθρωποι που τους βλέπουν όντως έχουν προβλήματα και θέλει όντως λίγο να διασκεδάσει η ψυχούλα τους. Δε νομίζω ότι αφορά κανέναν ο Μαυρίκιος και η Σούπερ Κική. Πόσω μάλλον ο Μαυρίκιος», συμπλήρωσε η γνωστή influencer.

«Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Και μετά, ήρθανε όλοι οι δημοσιογράφοι, χωρίς κάμερα, και μου κράζανε τους παρουσιαστές τους για να με πάρουν με το καλό. Για να δείτε τι γίνεται. Και τους λέω, “ρε παιδιά, με τι στομάχι την κάνετε αυτή τη δουλειά;”. Πρέπει να έχεις στομαχάρα. Άνιωθοι άνθρωποι με τα μικρόφωνα. Ντροπή αλήθεια.

Εν τω μεταξύ λέει ο Λιάγκας, από τα αποσπάσματα που είδα, “είχαμε εμείς τη καήλα της Σούπερ Κικής”, κι έχει στείλει ο ίδιος συνεργείο. Δηλαδή, ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιον δουλεύουν από όλους. Τους εαυτούς τους, τον κόσμο; Δεν έχω καταλάβει. Να είναι καλά οι άνθρωποι, να βγάζουν το ψωμάκι τους. Αλλά, μέσα από την καρδιά μου ρε παιδιά, δεν είμαι καμιά σοφή γριά, αλλά όσο πιο τίμια το βγάζεις, τόσο πιο καλά σε πάει.

Όσο έχεις στομαχάρα και αντέχεις να κάνεις που….κια για να βγάζεις λεφτά, τόσο θα είσαι δυστυχισμένος, όσα και να πετύχεις στη ζωή σου», κατέληξε η Super Κική.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, η influencer «κατέβασε» τα instastories της και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα δημοσιεύσει εκ νέου τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.