Για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της Super Κικής, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο «Πρωινό Σουσού», την ίδια στιγμή που η γνωστή influencer βρισκόταν στην Ευελπίδων και τα έβαζε με τους δημοσιογράφους.

«Είναι απαράδεκτο κάποιος να ανοίγει το στόμα του και να λέει ότι θέλει για έναν άλλο άνθρωπο. Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν το δέχομαι αυτό. Η δήλωσή της ότι θα με σχολιάζει μέχρι να πεθάνει είναι απάνθρωπη και είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά για να διασφαλίσω εμένα, τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Έχουμε που έχουμε τα θέματά μας με την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας, γιατί είναι μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αλλά κάποια πράγματα είναι αδιανόητά. Αυτή η κοπέλα πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Με κάλεσε στην εκπομπή της αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω σε μια εκπομπή που δεν έχει κανένα μέτρο, που φτύνουν και βρίζουν. Μου δεσμεύτηκε εξωδικαστικά ότι θα κατεβάζει τα βίντεο και τελικά δεν τα κατέβασε. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της. Δεν φτάνει που ανέχομαι όλο αυτό που γίνεται, αλλά να είναι και αισχροκέρδεια πάνω στην πλάτη μου και στο αγέννητο παιδί μου», πρόσθεσε.

«Εγώ δεν ζητάω κάτι από την Σούπερ Κική, ούτε λεφτά, εγώ αυτό που ζητάω είναι να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά μου και να σβήσει αυτά τα αισχρά βίντεο, τα οποία θα αντιμετωπίσει τα παιδί μου σε πέντε χρόνια που θα πάει στο σχολείο. Όλο αυτό δεν είναι σάτιρα.Δεν ζητάω λεφτά από τη Super Κική, αυτό που θέλω είναι να κατεβάσει τα προσβλητικά βίντεο από το διαδίκτυο» τόνισε ο Μαυρίκος Μαυρικίου.

Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο που ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το βρήκε ειρωνικό προς τον ίδιο και τη σύζυγό του. 

Σούπερ Κική: «Είστε όλοι τρελοί, βρείτε μια κανονική δουλειά»

Κακός χαμός έγινε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όταν έφτασε η Super Κική, όπου εκδικάζονται σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εναντίον της.

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, η Super Κική προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή τον δημοσιογράφων που την περίμεναν, λέγοντας: «Βλέπω τον κ. Τσαγκρίδη με την κ. Μπάρκα! Δεν το πιστεύω! Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε»!

Στη συνέχεια, η Super Κική είπε στους ρεπόρτερ: «Καλημέρα σε όλους! Το β…ί μου πιάνεις! Είσαι παλαβός! Είστε τρελοί όλοι! Όλοι εδώ πέρα είστε τρελοί! Είσαι παλαβή κι εσύ και όλοι! Είστε τρελοί! Να βρείτε μια κανονική δουλειά να κάνετε».