Μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της θα ζήσει στην Ελλάδα η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Θεοδώρα θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ, το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου του 2024.

Η 41χρονη Θεοδώρα, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιθυμία του πατέρα της.

Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄, με όλη τη μεγαλοπρέπεια, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στη γαμήλια τελετή του αδερφού της, Φιλίππου, με τη Νίνα Φλορ το 2021. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς έχουν ήδη αρχίσει.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2018 στο Λονδίνο και η τέως βασιλική οικογένεια αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός, αναφέροντας: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, με τον κ. Μάθιου Κουμάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Η μικρότερη κόρη του βασιλιά Κωνσταντίνου, γεννημένη στις 9 Ιουνίου 1983 στο Λονδίνο, με νονούς τη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, τη βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, τον βασιλιά Μιχαήλ της Ρουμανίας, τον πρίγκιπα Αλέξανδρο της Γιουγκοσλαβίας και τα τρία της αδέλφια, σχεδίαζε αρχικά να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, κι έτσι ορίστηκε νέα ημερομηνία για τον Μάιο του 2020. Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε το ερωτευμένο ζευγάρι να αναβάλει ακόμα μία φορά τον γάμο του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η ερωτευμένη πριγκίπισσα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είχε γράψει: «Αυτό θα ήταν το Σαββατοκύριακο του γάμου μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους και την οικογένειά μας. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε με όλους εσάς στην Ελλάδα, όταν θα υπάρχει ασφάλεια». Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει ακόμα μια φορά τον γάμο του, αλλά αυτή την φορά τον ανέβαλε εξαιτίας του θανάτου του Κωνσταντίνου, τον Ιανουάριο του 2023.