Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ φέρονται να χρωστούν περισσότερα από 200.000 δολάρια για ένα τραπεζικό δάνειο που είχαν λάβει με συνολική διάρκεια αποπληρωμής τα 12 έτη. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 20 Μαΐου, η City National Bank εξακολουθεί να επιδιώκει να πληρωθεί από τον ΜακΝτέρμοτ και τη Σπέλινγκ ένα δάνειο του 2012 ύψους 400.000 δολαρίων – το οποίο θα πρέπει να αποπληρώσουν και μάλιστα με τόκους.

Ο φάκελος με τα έγγραφα, τον οποίο έλαβε η Page Six, αναφέρει ότι η Σπέλινγκ όφειλε στην τράπεζα 219.796,66 δολάρια, ενώ από την πλευρά του ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ ήταν υπόχρεος για άλλα 202.066,10 δολάρια.

«Όταν μια δικαστική απόφαση έχει εξοφληθεί ή διακανονιστεί πλήρως, απαιτείται να διευθετηθεί στο δικαστήριο και καμία δεν έχει κατατεθεί σε αυτή την περίπτωση», δήλωσε ο δικηγόρος της City National Bank, Τζόσουα Φρίντμαν, στο Us Weekly. Η τράπεζα κατέθεσε για πρώτη φορά μήνυση κατά του πρώην ζευγαριού τον Δεκέμβριο του 2016 για αθέτηση σύμβασης, λογαριασμούς που δηλώθηκαν και αδικαιολόγητα έσοδα. Εκείνη την εποχή, χρωστούσαν 188.803,38 δολάρια στο τραπεζικό ίδρυμα. Το 2019, η τράπεζα ακολούθησε με ένα άλλο έγγραφο, ισχυριζόμενη ότι δεν είχε ακόμη πληρωθεί από κανένα από τα δύο μέρη και ότι το εξαψήφιο χρέος τους είχε συσσωρευμένους τόκους.

Τα νέα για τα οικονομικά προβλήματα της Σπέλινγκ έγιναν γνωστά το 2023, όταν η πρώην ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» βρέθηκε στο επίκεντρο, αφότου μετακόμισε η ίδια και τα πέντε παιδιά της σε ένα τροχόσπιτο λόγω μούχλας στο σπίτι της.

«Ήταν δύσκολο να βρει ένα μέρος για να μείνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν ήταν καλή», είπε ένας πληροφοριοδότης στο «Entertainment Tonight» τον Αύγουστο του 2023. Ωστόσο, τα πράγματα πήγαν καλύτερα για την παρουσιάστρια του podcast «MisSPELLING», η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με τα παιδιά της μετακόμισαν σε ένα τεράστιο σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια στη δυτική κοιλάδα του San Fernando, το οποίο είχε τιμή 15.000 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η ηθοποιός πλήρωσε μια εγγύηση 7.500 δολαρίων για να πάρει τα κλειδιά του ακινήτου που διαθέτει μια πολυτελή πισίνα και χώρο σπα, μια υπερσύγχρονη κουζίνα και μεγάλα υπνοδωμάτια.