«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε η Βέρα Γουάνγκ στους θαυμαστές της στο Instagram ποζάροντας με λευκό ολόσωμο μαγιό.

Η διάσημη σχεδιάστρια νυφικών πόζαρε στην πισίνα της αφήνοντας όλους άφωνους με το νεανικό της σώμα και πρόσωπο που φαίνεται να έχει νικήσει τον χρόνο. Πολλοί λίγοι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τόσο νεανική εμφάνιση, όσο η σχεδιάστρια που είναι 74 ετών. «Έχεις το σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον», σημείωσε ένας χρήστης με τους περισσότερους να συμφωνούν με αυτό το σχόλιο.

Η 74χρονη Βέρα Γουάνγκ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στα social media, όπου τη βλέπουμε με σέξι σορτσάκια, εφαρμοστά φορέματα και crop top από την εταιρεία της, «Vera Wang», με τη νεανική σιλουέτα της να τραβάει πάντα την προσοχή.

Ζακλίν Σμιθ

Η Ζακλίν Σμιθ ήταν μια από τις θρυλικές «Αγγέλους του Τσάρλι» και παραμένει σήμερα μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Σήμερα, η Ζακλίν Σμιθ είναι 77 ετών και ο χρόνος είναι λες και δεν πέρασε ποτέ από πάνω της.

«Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Σημειώνεται ότι η Ζακλίν Σμιθ είναι η μόνη «Άγγελος του Τσάρλι» που έμεινε σε όλα τα επεισόδια της θρυλικής σειράς, από το 1976 μέχρι το 1981.

Tζόαν Κόλινς

Η Τζόαν Κόλινς είναι σίγουρα μια γυναίκα που έχει νικήσει τον χρόνο. Η βρετανίδα ηθοποιός, την οποία αγάπησε το κοινό μέσα από τη σειρά «Δυναστεία», έχει δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της. Η γοητεία της εκδικητικής Αλέξις Κάρινγκτον παραμένει αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο.

Στα 91 της χρόνια η Τζόαν Κόλινς τονίζει: «Πολλοί πιστεύουν ότι έχω κάνει πολλή δουλειά στο πρόσωπό μου. Για ξεκαθαρίσω τα πράγματα δεν το έχω κάνει. Δεν έχω κάνει μπότοξ, δεν έχω κάνει τροποποιήσεις στο πρόσωπό μου, δεν έχω κάνει ενέσεις λίπους και ειλικρινά όταν κοιτάζω τις γυναίκες που έχουν κάνει –σίγουρα πολλές γυναίκες στα 40 τους– με τρομάζει».

Η Τζόαν Κόλινς χρησιμοποιεί καθημερινά ένα γαλάκτωμα προσώπου της Nivea για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της. Κοιμάται πάντα ανάσκελα και ποτέ μπρούμυτα ή στο πλάι για να μην κάνει ρυτίδες. Bάζει πάντα ενυδατική κρέμα μετά το πλύσιμο των χεριών της. «Αποφεύγω να δίνω χειραψίες και να αγκαλιάζω ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Τα γάντια είναι το πιο εύχρηστο αξεσουάρ στην ντουλάπα μου», έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της το 2018.

Mάγια Μασκ

Γιαγιά 12 εγγονιών, μητέρα ενός δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και αισίως στην όγδοη δεκαετία της ζωής της. Η Μάγια Μασκ, μητέρα του Έλον Μασκ, είναι 76 ετών και είναι ενεργή στην πασαρέλα. Μάλιστα, η καριέρα της στο μόντελινγκ εκτοξεύθηκε όταν σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της. «Λέω αντίο σε όποιον με κάνει να νιώσω άσχημα για την ηλικία μου», έχει πει σε συνέντευξή της.

Στα 74 της πόζαρε για το εξώφυλλο του «Sports Illustrated Swimsuit» και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της φορώντας μαγιό. «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ κάτι τέτοιο. Γιατί κάποιος να έχει μια 74χρονη στο εξώφυλλό του, ειδικά με μαγιό;», αστειεύτηκε η Μασκ μιλώντας στο περιοδικό «People».

Η Μάγια Μασκ είναι στον κόσμο του μόντελινγκ από τα 15 της και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα. «Θα συνεχίσω να δουλεύω για πάντα, έως ότου σταματήσουν να με ζητούν», λέει για τα μελλοντικά της σχέδια.

Tζέιν Φόντα

Η Τζέιν Φόντα είναι 86 ετών και αποτελεί την τρανή απόδειξη της φράσης: «Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός». Όταν τη ρωτούν, δεν έχει πρόβλημα να πει την ηλικία της και στο παρελθόν έχει αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της: «Mένω ενυδατωμένη, κοιμάμαι, κινούμαι, μένω μακριά από τον ήλιο και έχω καλούς φίλους που με κάνουν να γελάω. Το γέλιο είναι, επίσης, ένα καλό πράγμα».

Η Tζέιν Φόντα παραμένει είδωλο για την παγκόσμια μόδα και ενεργή ακτιβίστρια για θέματα κλιματικής αλλαγής. Σημειώνουμε ότι έχει κάνει καριέρα στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση για πάνω από έξι δεκαετίες, κερδίζοντας Όσκαρ για τις ερμηνείες της στις ταινίες «Η Εξαφάνιση» (1971) και «Ο Γυρισμός» (1978).