Η Μαρινέλλα γιορτάζει τα 86α γενέθλιά της στις 19 Μαΐου και η Φίνος Φιλμ θέλησε να την τιμήσει με ένα αφιερωματικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Μελωδικές ευχές στέλνουμε σήμερα στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα που έχει τα γενέθλια της! “Εγώ υπάρχω γιατί θέλω να υπάρχω” δήλωσε πρόσφατα η θρυλική μας σολίστ και εμείς της ευχόμαστε να θέλει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί οι μύθοι δεν έχουν ηλικία» σημείωσε η εταιρία παραγωγής για την ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

Στο αφιερωματικό βίντεο της Φίνος Φιλμ περιλαμβάνονται σκηνές της Μαρινέλλας από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Δύο από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες, όπου τραγούδησε η Μαρινέλλα για τη Φίνος Φιλμ, είναι τα «Γοργόνες και Μάγκες» και «Η Παριζιάνα».

Ακούραστη καλλιτέχνιδα και θρύλος του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα κέρδισε τον θαυμασμό του κοινού για την καθαρή – σαν καμπάνα – φωνή της και τη θεατρικότητα με την οποία ερμηνεύει τα τραγούδια της. Δούλεψε σκληρά για να εδραιωθεί στο μουσικό στερέωμα κι όταν έγινε μεγάλο όνομα δεν επαναπαύτηκε. Έφερε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων, προσέφερε μέσω της δουλειάς της και συνέχισε να μαθαίνει και να τολμά!