H ηθοποιός Ολίβια Μαν έκανε ολική υστερεκτομή, μόλις δύο μήνες αφότου αποκάλυψε ότι έκανε διπλή μαστεκτομή.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα σε πέμπτη χειρουργική επέμβαση στη μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού.

«Έβγαλα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες μου», είπε η 43χρονη Μαν, στην Vogue σε δηλώσεις της για τη γιορτή της Μητέρας. «Το να κάνω μια ολική υστερεκτομή ήταν μια μεγάλη απόφαση που έπρεπε να λάβω, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» πρόσθεσε η ηθοποιός που έχει ένα δίχρονο αγόρι.

Τον Μάρτιο, η Ολίβια Μαν ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Μετά από μια μαγνητική τομογραφία, η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο «Luminal B» και στους δύο μαστούς, ο οποίος είναι ένας «επιθετικός, ταχέως κινούμενος καρκίνος».

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν σκέφτομαι το παρελθόν αλλά ούτε και το μέλλον. Ζω το παρόν και είμαι χαρούμενη για αυτό» σημείωσε πριν από τρεις εβδομάδες στο περιοδικό «People» και τόνισε ότι νιώθει τυχερή που είχε την επιλογή της διπλής μαστεκτομής.