Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για τον διαγωνισμό της Eurovision και προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε συγκεκριμένα για το 2002, όταν είχε εκπροσωπήσει ως συνθέτης την Κύπρο με τους One που είχε γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας.

«Ήταν η πρώτη φορά που είπαμε να δοκιμάσουμε με τον κουμπάρο μου και στυλίστα τον Γιώργο τον Σεγρεδάκη κάτι άλλο στα παιδιά και τους έφτιαξε κάτι κουστούμια που κόβονταν, έβγαιναν κομμάτια φαίνονται οι κοιλιακοί τους. Πάρα πολύ ωραίο, παιδί μου, πάρα πολύ ωραίο. Και φοβήθηκαν, είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό το πράγμα. Φοβήθηκαν τα παιδιά -του τύπου “εμείς θα τα βγάλουμε και θα μείνουμε γυμνοί στην τηλεόραση;”. Ήρθαν έκτοι. Πραγματικά ο Γιώργος και εγώ το λέμε ακόμα ότι αν γινόταν αυτό γινόταν αυτό το τρικ πάνω στη σκηνή θα πήγαιναν καλύτερα. Ήταν πολύ έξυπνα κοστούμια του Γιώργου, δεν δέχτηκαν να τα βάλουν. Είχαν πολλή ανασφάλεια εκείνο το βράδυ της τζενεράλε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Ο lead singer του συγκροτήματος «One», Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, έδωσε την δική του απάντηση μέσα από το okmag.gr. «Δεν είχαν γίνει έτσι ακριβώς τα πράγματα» ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής χωρίς όμως να δείχνει ενοχλημένος από τα λόγια του πρώην φίλου και συνεργάτη του. Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το γυμνό εκείνη την εποχή. Οπως εξήγησε τα ρούχα ήταν «ελαττωματικά» και τα σκρατς δεν άνοιγαν σωστά- κάποια μάλιστα είχαν κοπεί στην πρόβα- με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει σωστά το επιθυμητό εφέ. Μάλιστα εκείνος φέρεται να είχε ζητήσει να φορέσουν λευκά κοστούμια, αλλά τα μόνα διαθέσιμα εναλλακτικά ρούχα ήταν τα μαύρα με τα οποία βγήκαν τελικά στη σκηνή. «Τότε δεν υπήρχαν ημιτελικοί» θυμάται ο ίδιος.