Ο influencer Χάρι Τζόουσι προέτρεψε τον κόσμο να «φοράει αντηλιακό» αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Ο 26χρονος, ο οποίος στο παρελθόν εμφανίστηκε στο Dancing With The Stars του ABC και στο Too Hot To Handle του Netflix, δήλωσε ότι ήταν στον ώμο του για ένα ή δύο χρόνια, αλλά «δεν είχε ιδέα».

«Θέλω απλώς να σώσω και να προστατεύσω έναν από εσάς εκεί έξω», είπε στους πέντε εκατομμύρια ακολούθους του στο TikTok. Ο αυστραλιανής καταγωγής influencer πρόσθεσε ότι «θα πάνε όλα καλά».

Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πω αυτό, αλλά την περασμένη εβδομάδα πήγα σε δερματολόγο για να ελέγξει το δέρμα μου και βρήκαν πάνω μου καρκίνο του δέρματος. Θα γίνω καλά, όλα θα πάνε καλά».

@harryjowsey

Please wear sunscreen ☀️

♬ original sound – Harry Jowsey

Ο Τζόουσι δήλωσε ότι δημοσιοποίησε τη διάγνωσή του για να παροτρύνει τους followers του να φορούν αντηλιακό καθώς το καλοκαίρι να πλησιάζει.

«Αν είσαι ένα φακιδωτό βατραχάκι σαν εμένα, πήγαινε να κάνεις χαρτογράφηση και να ελέγξεις το σώμα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Είχα αυτό στον ώμο μου για ένα ή δύο χρόνια, δεν είχα ιδέα…», είπε.

«Πηγαίνετε να ελέγξετε το δέρμα σας, να φοράτε το αντηλιακό σας και να είστε λίγο πιο υπεύθυνοι, γιατί αυτό πρέπει να κάνω τώρα, και είναι πολύ τρομακτικό».

Ο Τζόουσι, ο οποίος έχει ως έδρα τις ΗΠΑ, δεν είπε τι είδους καρκίνο του δέρματος έχει ή τι θεραπεία θα λάβει, σύμφωνα με το BBC.

Έγινε γνωστός για το ριάλιτι ραντεβού του Netflix «Too Hot To Handle» το 2020, πριν εμφανιστεί στο αμερικανικό σόου «Dancing With The Stars» το 2023.