Για πρώτη φορά, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε για τα όσα έχουν γίνει μεταξύ εκείνης, της κόρης της και του γαμπρού της. Τις τελευταίες ημέρες, ακούγεται πως υπάρχει μια «κόντρα» μεταξέ της Άντζελας Δημητρίου και της κόρη της, Όλγα.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό OK που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star», η Άντζελα Δημητρίου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Νίκο Γεωργιάδη για τη σχέση της με την κόρη της. «Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Με λυπεί πάρα πολύ. Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Έρχονται, όμως, έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από εδώ και πέρα, ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά;», ανέφερε, αρχικά, η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου ενώ αναρωτήθηκε:

«Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα! Σίγουρα, ήταν λάθος μου που έδειξα απεριόριστη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους δικούς μου, πιστεύοντας ότι με αγαπάνε».

Παρακάτω στη συνέντευξή της, η κ. Δημητρίου ερωτάται αν «τα έβαλε» με τον εαυτό της. «Ναι», απαντά, «ακόμα και τελευταία, που έγιναν κάποια πράγματα στην τηλεόραση, έλεγα “γιατί; Φταις εσύ. Φταις, γιατί δεν είπες στην κόρη σου: Παντρεύτηκες, έχεις τον άντρα σου, το παιδί σου, πορευτείτε και αν έχω τη δύναμη να σας βοηθήσω, θα το κάνω. Όχι, όμως, άνευ όρων”. Όταν τα βρίσκουμε όλα έτοιμα, είναι ωραία».

Στη συνέχεια, η κ. Δημητρίου ανέφερε: «Το “Άντζελα Δημητρίου” μου ανήκει, είναι δικό μου. Το έχω φτιάξει με πολλά ξενύχτια και πολλές στερήσεις. Δεν είναι η κόρη της Δημητρίου, είναι η κόρη της Κιουρτσάκη. Ο κύριος Λώσης δεν έχει πεθερά την Άντζελα, έχει την Αγγελική. Ξέρουμε ότι τα παιδιά των επωνύμων δεν μπορούν να γίνουν όπως ο μεγάλος καλλιτέχνης».

Για την κόρη της, είπε: «Η κόρη μου δεν είναι άχρηστη. Μπορεί να κάνει μαλλιά και μακιγιάζ, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό. Της έλεγα “πήγαινε να βάψεις και άλλες”, μου απαντούσε “δεν θέλω”. Όταν τη ρωτούσα “γιατί;”, έλεγε “γιατί είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου“».

«Εγώ είμαι πολύ ήσυχη. Γιατί ξέρω ότι δεν είναι στον δρόμο. Έχεις δει το σπίτι που τους έχω αφήσει», ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου. «Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζέρ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι, γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει bullying. Δεν του λέει “εγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανάστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα”. Μετά από 50 χρόνια, να ακούσω αυτή την κουβέντα;», πρόσθεσε.

Σε αυτό το σημείο, η Άντζελα Δημητρίου ρωτήθηκε αν αντιδρούσε στα όσα άκουγε. «Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια, είμαι ήρεμη». «Δεν έχω πόνο, παράπονο έχω. Ένα γιατί. Τίποτα άλλο. Γιατί σε εμένα. Μόνο αυτό. Οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες, έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά».

Για το ταξίδι της στην Αμερική, όπου είχε πάει με την κόρη της και τον γαμπρός της, αλλά εκείνοι επέστρεψαν άρον άρον, η Άντζελα Δημητρίου είπε στον Νίκο Γεωργιάδη: «Σου αρέσει το νερό; Εμένα μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος και μου λέει “μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια”. Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο “πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω” και της λένε “11 δολάρια”. Του λέω “Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες”. Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: “Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα”».

Τέλος, η ίδια ανέφερε πως «δεν μετανιώνω τίποτα. Αυτή είμαι. Ένα ανοιχτό βιβλίο».