Για τη γυμνή σκηνή που είχε κάνει σε ταινία και την πλήρωσε ακριβά μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξή της. Όπως αποκάλυψε, ο σύζυγός της Φρέντυ Γερμανός την αποκαλούσε «πάπια», ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου, που της είχε κάνει στη Νέα Υόρκη.

«Έκαψα τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, που με έβαλε η μαμά μου να προσέχω και φάγαμε μακαρονάδα. Με έχουν χτυπήσει με χιονόμπαλα στο μάτι και κυκλοφορούσα σαν πειρατής με δεμένο μάτι. Βαριόμουν αφόρητα τις οικογενειακές γιορτές, γιατί με έβαζαν συνέχεια και χόρευα», δήλωσε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» τη Δευτέρα (18/12).

«Ο Φρέντυ μου έκανε δώρο ένα σπίτι στο Μάτι, γιατί ήξερε πόσο αγαπάω τη θάλασσα»

«Ο Φρέντυ μου έκανε πρόταση γάμου Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Έβαλε τη βέρα του αρραβώνα μέσα σε ποτήρι σαμπάνιας και γονάτισε. Με βάφτισε “πάπια” από τις πάπιες του Central Park της Νέας Υόρκης. Έκανα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Φρέντυ ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά και τα φόρεσε μία φορά. Μου έκανε δώρο ένα σπίτι στο Μάτι, γιατί ήξερε πόσο αγαπάω τη θάλασσα», ανέφερε η ηθοποιός.

«Δεν αγαπάω πλέον τα Χριστούγεννα, γιατί έχασα τη μαμά μου 27 Δεκεμβρίου. Έπαθα σοκ από τον θάνατο της μητέρας μου και είχα επιπτώσεις στην υγεία μου», εξομολογήθηκε.

Για αποκαλυπτικές εμφανίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε: «Έχω κάνει μία γυμνή σκηνή σε ταινία και έκανα πάταγο. Κατηγορήθηκα και μου έκανε ζημιά. Ετοιμάζω το 3ο μου βιβλίο με τίτλος “Είμαι Bi”».