Σε δηλώσεις της που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τη ζωή της πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή.

«Μου φαίνεται σαν να ήταν χθες, δεν θέλω να μιλάω για αυτό το θέμα, είναι πολύ στενάχωρο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές. Ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη διάθεσή μου».

Έπειτα αναφέρθηκε και στα παιδιά τους: «Είναι 9 και 11 χρονών. Τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει, το ανακάλυψαν μόνα τους στο ίντερνετ πριν τέσσερα χρόνια. Ήταν σοκ και για μένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν ότι “έτσι κι αλλιώς θα το μάθουν”».

Ο διπλός ρόλος

Κι ενώ έχει αρχίσει και πάλι η ενασχόλησή της με το χώρο του μόντελινγκ, η Βικτώρια Καρύδα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το διπλό ρόλο που έχει πλέον στην ανατροφή των παιδιών της.

«Σκέφτομαι τον άνδρα μου κάθε μέρα, λείπει από τη ζωή μου. Ο άνθρωπός μου λείπει από τη ζωή μου. Ζω για τα παιδάκια μου, με κάνουν χαρούμενη αυτά και οι φίλοι μου. Αλλά ο άντρας μου, μου λείπει πάντα. Θέλω τον άνδρα μου πίσω. Δε θα γυρίσει ποτέ και δεν μπορώ να το δεχτώ. Εγώ ζω με αυτό το βάρος και με αυτόν τον πόνο, παρά το ότι υπάρχουν χαρούμενες στιγμές στη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είμαι και μπαμπάς και μαμά. Παίζω δύο ρόλους. Προσπαθώ να μεγαλώσω τα παιδιά με σωστό τρόπο και να έχουν δυνατό χαρακτήρα. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Τα παιδιά μου γράφουν ακόμα γράμματα και βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του μπαμπά, ότι τους λείπει και ζητούν ένα θαύμα να γυρίσει πίσω», συμπλήρωσε.