Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι έχασε τη ζωή του, με τον βοηθό του να τον βρίσκει νεκρό στο τζακούζι του σπιτιού του. Λίγες μέρες αργότερα, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η φίλη και συνεργάτιδά του επί 10 χρόνια στη σειρά «Τα Φιλαράκια», Λίζα Κούντροου, θα υιοθετούσε τον σκύλο του ηθοποιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, που έφερε στο φως το nypost.com αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού ο αγαπημένος Πέρι δεν είχε σκύλο, τις μέρες πριν πεθάνει. Έτσι, η Κούντροου δεν θα υιοθετήσει τον σκύλο που υποτίθεται πως είχε ο ηθοποιός.

Ωστόσο, παλαιότερα, ο Πέρι είχε ένα doodle με το όνομα Alfred με την πρώην σύντροφό του, Molly Hurwitz. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2018, αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2020 και αργότερα χώρισε τον Ιούνιο του 2021. «Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά και αυτό είναι ένα από αυτά», δήλωσε ο Πέρι στο People την εποχή του χωρισμού τους. «Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα».

Η Hurwitz έσπασε τη σιωπή της για τον θάνατο του Πέρι σε μια ανάρτηση στο Instagram. Εκεί, η πρώην σύντροφός του έγραψε:

https://www.instagram.com/p/CzCeyEgPGAO/

«Θα του άρεσε που ο κόσμος μιλάει για το πόσο ταλαντούχος ήταν. Και ήταν πραγματικά πολύ ταλαντούχος. Καθώς πλησίαζε η επανένωση των Friends, ξαναείδαμε μαζί τη σειρά. “Ήμουν τόσο καλός!… Βλέπετε τι έκανα εκεί;”. Ξαναγυρίσαμε και μελετήσαμε σκηνές. Ο σεβασμός και η εκτίμησή μας για το χιούμορ είναι κάτι που μας συνέδεε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά την ευφυΐα του, ήταν μαγικό.

Αλλά, προφανώς γνώριζα αυτόν τον άνθρωπο και με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Ενώ τον αγαπούσα βαθύτερα από όσο μπορούσα να κατανοήσω, ήταν περίπλοκος και μου προκαλούσε πόνο που δεν είχα γνωρίσει ποτέ. Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε πιο βαθιά επίδραση πάνω μου από τον Matthew Langford Perry. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη γι’ αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας.

Μάτι, νιώθω ανακούφιση που έχεις ηρεμήσει. Ειλικρινά, Moll-o-Rama(…fication)».