Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο διάσημος και πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι μαγείρεψε ένα εξαιρετικό ριζότο μαζί με το τμήμα Μαγειρικής του ΙΙΕΚ AMERICAN, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College.

Οι μελλοντικοί σεφ βοήθησαν τον Μποτρίνι στην παρασκευή ριζότο και άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες του για την τέλεια εκτέλεση ενός πετυχημένου πιάτου.

botoiau1

Και επειδή πάντα μια δοκιμή είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα, στο τέλος όλοι δοκίμασαν το μοναδικό ριζότο του Έκτορα Μποτρίνι και ενθουσιάστηκαν.

Οι σπουδαστές του ΙIΕΚ AMERICAN συνδυάζοντας εργαστηριακή και θεωρητική εκπαίδευση, έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα, υπό την καθοδήγηση τόσο του κου Μποτρίνι όσο και της υπόλοιπης ομάδας καταξιωμένων σεφ του χώρου.

botoiau3

Ποια συνταγή επιτυχίας ετοιμάζει για το επόμενο μάθημα ο Έκτορας Μποτρίνι;

Θα το μάθουμε σύντομα!