Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο διάσημος και πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι μαγείρεψε ένα εξαιρετικό ριζότο μαζί με το τμήμα Μαγειρικής του ΙΙΕΚ AMERICAN, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College.
Οι μελλοντικοί σεφ βοήθησαν τον Μποτρίνι στην παρασκευή ριζότο και άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες του για την τέλεια εκτέλεση ενός πετυχημένου πιάτου.
Και επειδή πάντα μια δοκιμή είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα, στο τέλος όλοι δοκίμασαν το μοναδικό ριζότο του Έκτορα Μποτρίνι και ενθουσιάστηκαν.
Οι σπουδαστές του ΙIΕΚ AMERICAN συνδυάζοντας εργαστηριακή και θεωρητική εκπαίδευση, έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα, υπό την καθοδήγηση τόσο του κου Μποτρίνι όσο και της υπόλοιπης ομάδας καταξιωμένων σεφ του χώρου.
Ποια συνταγή επιτυχίας ετοιμάζει για το επόμενο μάθημα ο Έκτορας Μποτρίνι;
Θα το μάθουμε σύντομα!