Την πορεία της φωτιάς, όπως αυτή αποτυπώνεται στην επαρχιακή οδό Οινόης – Μαγούλας, στην κάθοδο από Στεφάνι καταγράφει η κάμερα του Newsbeast μέσα από αυτοκίνητο.

Ο ουρανός είναι σκοτεινός από τον καπνό που έρχεται από τις φωτιές που συνεχίζουν να καίνε στις γύρω περιοχές, δεξιά και αριστερά από το δρόμο όλα έχουν καεί. Μεταξύ των καμένων και κάποιες εγκαταστάσεις εργοστασίων

Οι φλόγες «κατάπιαν» ζώα, δέντρα, περιουσίες. Το οδόστρωμα σε κάποια σημεία του μετά βίας διακρίνεται κάτω από τα χώματα που έφερε ο αέρας.

Φωτιές σε Μάνδρα, Λουτράκι, Ρόδο, Λακωνία

Οι φωτιές σε Μέγαρα, Λουτράκι, Ρόδο και Λακωνία μαίνονται μέχρι και τώρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη στην Αγία Σωτήρα στην Οινόη, όπου απειλούνται κατοικίες.

Δύσκολη είναι λόγω των ανέμων η κατάσταση στην Αγία Σωτήρα και την Οινόη, όπου απειλούνται κατοικίες. Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη νεα, αλλά και την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Κλειστή παραμένει η παλιά Εθνική Οδός Ελευσίνας – Θηβών, μεταξύ Μάνδρας και Βιλίων.

Στη Ρόδο, τη Λακωνία και την Οινόη η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη Μάνδρα, ενώ υπό έλεγχο έχουν τεθεί τα μέτωπα σε Παρανέστι Δράμας, Ασωπία Βοιωτίας και Υάμεια Μεσσηνίας.