Ανακοπή καρδιάς υπέστη η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις σύμφωνα με τον αδερφό της, Φίλιππο Καμπούρη. Σε ανάρτησή του, ο Φίλιππος Καμπουρης σημειώνει πως η αδερφή του έπαθε ανακοπή και το ΕΚΑΒ που κλήθηκε διαπίστωσε πως είναι νεκρή.

Οι επιλογές της οικογένειάς της Τζίνας Ντρούλις ήταν δύο. Να καλέσουν γραφείο τελετών ή να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Η οικογένεια έκανε τη δεύτερη επιλογή και εκεί έγινε το θαύμα. Το ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του κ. Καμπούρη, έκανε ανάνηψη στη δημοσιογράφο και η καρδιά της ξεκίνησε πάλι να χτυπά και να είναι ζωντανή.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την συνέχεια» σημείωσε ο Φίλιππος Καμπούρης στο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο Φίλιππος Καμπούρης.

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη…

Posted by Kampouris Philip on Wednesday, July 19, 2023