Η εταιρεία Synagermoi-spition.gr από το 2010 δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Διαθέτει την εμπειρία και την εξειδίκευση να σας προτείνει αξιόπιστα συστήματα συναγερμού για τον χώρο σας και σε οικονομικές τιμές.  Συνεργάζεται με ισχυρά ονόματα στο χώρο όπως DSC και Paradox αλλά και την εταιρεία Focus που διαθέτει αξιόπιστους συναγερμούς ασύρματους.

Η εταιρεία Synagermoi-spition.gr προσφέρει μια σειρά συστημάτων ασφαλείας που είναι αξιόπιστα και αποτελεσματικά στον εντοπισμό και την ειδοποίηση των ατόμων για κάθε πιθανό κίνδυνο ή απειλή.

Όλα τα συστήματα συναγερμού μας είναι εύκολα στην εγκατάσταση και στη χρήση, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν εύκολα να τα ρυθμίζουν και να τα λειτουργούν χωρίς καμία δυσκολία. Προσαρμόζονται για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη, επιτρέποντάς του να ρυθμίσει διαφορετικές ζώνες, οπλισμούς και ειδοποιήσεις. Όλοι οι συναγερμοί είναι πιστοποιημένοι, παρέχεται εγγύηση αντιπροσωπείας και την τοποθέτηση τους την αναλαμβάνουν δωρεάν οι τεχνικοί της εταιρείας μας.

Η εταιρεία Synagermoi-spition.gr διαθέτει επίσης έμπειρη ομάδα υποστήριξης πελατών που αναλαμβάνει τα service ή τυχόν ζητήματα και ερωτήσεις σχετικά με τα συστήματα συναγερμού.

Προσφέρει δωρεάν εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν και να ελέγχουν (οπλίζουν/αφοπλίζουν) εξ αποστάσεως τα συστήματα συναγερμού τους από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Η εταιρεία Synagermoi-spition.gr διαθέτει υπηρεσίες «κέντρου λήψης σημάτων», όπου εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μπορούν να παρακολουθούν τα συστήματα συναγερμού 24/7 και να ανταποκρίνονται γρήγορα σε τυχόν ειδοποιήσεις. Σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού, το κέντρο λήψης σημάτων θα προσπαθήσει να επαληθεύσει την αιτία του συναγερμού επικοινωνώντας με τις εγκαταστάσεις ή με άτομα που σχετίζονται με το σύστημα συναγερμού. Εάν το σήμα συναγερμού δηλώσει παραβίαση ή άλλη έκτακτη ανάγκη, το κέντρο λήψης σημάτων επικοινωνεί με τις κατάλληλες υπηρεσίες όπως η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Το κέντρο λήψης σημάτων διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην παροχή γρήγορης και αποτελεσματικής απόκρισης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και χρησιμοποιείται συχνά από επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιοκτήτες σπιτιών ως κεντρική υπηρεσία παρακολούθησης για τα συστήματα συναγερμού τους.

Η Synagermoi-spition.gr είναι αδειοδοτημένη εταιρεία από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και ακολουθεί διεθνή πρότυπα σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων συναγερμού, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για τον τύπο του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού, τη διαδικασία εγκατάστασης και τις διαδικασίες παρακολούθησης και απόκρισης.

Ειδική προσφορά του Synagermoi-spition.gr για τους αναγνώστες του NewsBeast: Ασύρματος συναγερμός Focus με δωρεάν εγκατάσταση σε όλη την Αττική!