Οι έρευνες για το ατύχημα που έγινε στο Allou Fun Park με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα είναι σε εξέλιξη, με νέες πληροφορίες να αναφέρουν ότι προκύπτουν στοιχεία που κάπου οδηγούν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως «η ΕΛ.ΑΣ ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «οι βάρκες που χρησιμοποιούνται στο συγκεκριμένο μηχάνημα, όταν έφτασε ο αστυνομικός στο σημείο, ήταν ήδη στην αφετηρία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος είχε ήδη παρέμβει».

Επίσης, πρόσθεσε πως «υπήρξε αστυνομικός εξωτερικά του χώρου και είχαν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι της εταιρείας ότι δεν πρέπει να γίνει καμία παρέμβαση, υπήρχε αστυνομικός ώστε κανείς να μην πλησιάσει στον χώρο, ενώ και το παιχνίδι είχε σφραγιστεί από την αστυνομία».

Μάλιστα, ο Κώστας Λακαφώσης, μηχανολόγος και τεχνικός σύμβουλος των τραυματιών, είπε ότι «υπάρχουν ευρήματα, δε θα μείνει άλυτο μυστήριο το ατύχημα. Δεν υπάρχει τεράστια διχογνωμία, όλοι καταλήξαμε σε παρόμοια συμπεράσματα. Υπάρχουν κάποια ευρήματα που κάπου οδηγούν. Θα έχουμε συγκεκριμένες απαντήσεις σε όλα».