Πώς θα σου φαινόταν αυτό το καλοκαίρι να κάνεις όλα όσα θέλεις και να βγεις και κερδισμένος από πάνω; Απόλαυσε τις διακοπές των ονείρων σου, επισκέψου τα πιο περιζήτητα café και ρεστοράν, κάνε τα ψώνια σου και κέρδισε πόντους, που τους εξαργυρώνεις, και πληρώνεις λιγότερο ή και καθόλου.

Πώς γίνεται;

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής τράπεζας go4more κερδίζεις πόντους, που τους εξαργυρώνεις για τις αγορές σου σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Θέλεις λοιπόν να επισκεφθείς τα υπέροχα νησιά του αιγαίου; Να ταξιδέψεις στο απέραντο γαλάζιο; Να ετοιμάσεις βαλίτσα έχοντας όλα τα απαραίτητα;

Το go4more μας έχει καλυμμένους για όλα όσα θα χρειαστούμε αυτό το καλοκαίρι. Από τα ξενοδοχεία στους αγαπημένους προορισμούς, τα ακτοπλοϊκά για να φτάσουμε, τη βενζίνη για να περιηγηθούμε ελευθέρα αλλά και όλα τα απαραίτητα για την παραλία και όχι μόνο.

Μάλιστα ειδικά φέτος το καλοκαίρι, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις!

Πιο συγκεκριμένα:

  • Από 01/07 έως και 25/07, κλείνοντας ξενοδοχείο από το ekdromi.gr, κερδίζετε το 15% της αξίας της σε go4more πόντους, καθώς και 1 δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
  • Από 01/07 έως και 15/08, κλείνοντας τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από το call center της Minoan Lines ή από το ebooking.minoan.gr για την Κρήτη ή για τις Κυκλάδες με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επωφελείστε με κέρδος έως 10% σε go4more πόντους.
  • Από 27/06 έως 31/07/2022 μετακινηθείτε εύκολα νοικιάζοντας αυτοκίνητο από την AVIS ή την BUDGET και κερδίστε το 15% της αξίας σε go4more πόντους.
  • Για όλον τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Δευτέρα, αγοράζοντας καύσιμα αξίας 30€ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, επωφελείστε με κέρδος 5% σε go4more πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή κέρδος 3% με τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.
  • Από 01/07 έως και 16/07, με κάθε σας αγορά αξίας 29,99€ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr προμηθεύεστε όλα τα απαραίτητα για ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία, ενώ παράλληλα κερδίζετε έως 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους!
  • Αγοράζοντας τα ιδανικά για την επιδερμίδα σας προϊόντα από 15/07 έως και 31/07 από το online φαρμακείο centralpharmacy.gr, επωφελείστε με κέρδος 15% σε go4more πόντους με πιστωτική κάρτα ή κέρδος 10% σε go4more πόντους με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.
  • Με κάθε σας αγορά από τα καταστήματα οπτικών Mati Mati από 01/07 έως και 15/07, επωφεληθείτε με κέρδος έως 10% σε go4more πόντους.
  • Από 04/07 έως και 06/08/2022 αποκτήστε τα ιδανικά βιβλία που θα σας κρατήσουν συντροφιά στην παραλία από ένα κατάστημα Public ή το public.gr και κερδίστε το 30% της αξίας τους σε go4more πόντους.

Αυτό το καλοκαίριgo4more! 

Κέρδισε περισσότερα, κέρδισε την επιβράβευση που σου αξίζει!