Μια ακόμα κορυφαία συνεργασία με την εταιρεία KLEEMANN*, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ανελκυστήρων στην παγκόσμια αγορά, εξασφάλισε ο Τομέας Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης -διευρύνοντας το ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του κορυφαίου ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη- και μάλιστα με εξασφαλισμένη επαγγελματική αποκατάσταση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%!

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, οι σπουδαστές στην ειδικότητα «Τεχνικός Ανελκυστήρων» θα έχουν τη δυνατότητα προνομιακής κατάρτισης στο υπερσύγχρονο εργαστήριο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, από εξειδικευμένα στελέχη της KLEEMANN, με πιστοποίηση από τη διεθνούς φήμης εταιρεία στον κλάδο των ανελκυστήρων.

Ως αποτέλεσμα, το Νο1 ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη ως προς την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές του, με σύγχρονο εξοπλισμό σε νέα εργαστήρια, εφοδιάζοντάς τους κατάλληλα για την αγορά εργασίας και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική τους επιτυχία!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία KLEEMANN, για τη σημαντική συμβολή της στην παροχή του πλέον ανταγωνιστικού προγράμματος της Ελλάδας για Σπουδές Ανελκυστήρων!

* Η KLEEMANN ιδρύθηκε το 1983, στο Κιλκίς και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες κατασκευής ανελκυστήρα στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, παράγοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310-552406
  • iekalfa.gr