Aν υπάρχει κάτι που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά στη Havaianas, είναι να χαιρόμαστε την κάθε ηλιόλουστη στιγμή και την αίσθηση χαράς και ευτυχίας που φέρνει μαζί της! 

Ξέρουμε όμως ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να βρεθούμε και πάλι στην παραλία και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας flip flops! 

Ευτυχώς όμως εσείς δεν χρειάζεται να περιμένετε ούτε στιγμή για να ξανανιώσετε την υπέροχη αίσθηση της άνεσης και της ελευθερίας στα πόδια σας! 

Δημιουργήσαμε για εσάς μια νέα συλλογή από σανδάλια, για να γεμίσετε με χρώματα και ενέργεια την καθημερινότητά σας και να κάνετε πιο ανέμελες τις βόλτες σας μέσα στην πόλη.

Τα σανδάλια You Malta ξεχωρίζουν για τον μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων, την άνεση και τη σταθερότητα που προσφέρουν. Το πάνω τμήμα του σανδαλιού είναι υφασμάτινο, δίνοντας μια απίστευτη αίσθηση άνεσης, ώστε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης, έχουν κατασκευαστεί εν μέρει από ανακυκλωμένες Havaianas. 

Αν ψάχνετε για σανδάλια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις τότε η συλλογή You Malta Mix είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε. 

Αυτά τα σανδάλια θα αναδείξουν την κάθε σας εμφάνιση, ενώ παράλληλα έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι ανθεκτικά στο νερό και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. 

Αν πάλι θέλετε να βάλετε περισσότερη λάμψη στις εμφανίσεις σας δημιουργήσαμε για εσάς τα εντυπωσιακά σανδάλια You Malta Metallic σε δύο ευκολοφόρετες αποχρώσεις που συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα! 

Στη φετινή συλλογή, έχοντας πάντα ως βάση τις πολυαγαπημένες κλασσικές Havaianas, προτεραιότητά μας είναι η προσθήκη νέων και εξελιγμένων σχεδιών. Χάρη στην εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε ανάγκη και στιλ. 

Λίγα λόγια για τη Havaianas:

Το brand Havaianas, δημιουργήθηκε το 1962, μεταφέροντας τη Βραζιλιάνικη κουλτούρα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του.

Το brand Havaianas είναι συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μοντέλα για όλους.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματά μας: 

Havaianas Αθήνα, Ερμού 34, 105 63, Αθήνα, +30 21 0324 7750

Havaianas Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α 15123 Μαρούσι (επίπεδο 0), +30 2106848102

Havaianas Χανιά, Κρήτη, Σκαλίδη 17Β , 73100 Χανιά, Κρήτη, +30 2821002892

Havaianas Λεμεσός, Κύπρος, Ανεξαρτησίας 22, Λεμεσός, 3036, +357 25014413

Havaianas Λευκωσία, Κύπρος, Λήδρας 169, Λευκωσία, 1011, +357 22060039

Και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: 

havaianas-store.com

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας, ακολουθώντας μας στα Social Media:

Facebook

Instagram