Σε μια εποχή που η χρήση του Διαδικτύου εντείνεται διαρκώς και μπαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά, η Μινέρβα φέρνει κοντά σας όλο τον κόσμο των βιολογικών προϊόντων, γιατί όλοι έχουμε πλέον δικαίωμα στη βιολογική διατροφή!

Ο νέος δικτυακός τόπος για τα βιολογικά προϊόντα «Χωριό» (www.horiobio.gr) συγκεντρώνει όλα τα μυστικά της βιολογικής γεωργίας και σας ενημερώνει για τη συμβολή των βιολογικών προϊόντων στην καθημερινή διατροφή, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε λαχταριστές συνταγές με βιολογικά προϊόντα!

Όσοι διαθέτετε i-phone μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή «Βιολογικό Χωριό» από το apple store!
Γίνετε υποστηρικτές του «Δικαίωμα στα Βιολογικά» στο fan page στο Facebook και μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε φορά που είστε στο Facebook για τα τελευταία νέα, για συνταγές και ότι έχει να κάνει με τον κόσμο των βιολογικών.
(http://www.facebook.com/pages/Dikaioma-sta-biologika/152838428073001).

Ακολουθήστε τα tweets του Χωριού (Biologiko_Horio) στο http://twitter.com/Biologiko_Horio και δείτε videos στο κανάλι του στο You Tube (BiologikoXwrio), http://www.youtube.com/BiologikoXwrio.

Στο www.horiobio.gr μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την οικογένεια βιολογικών προϊόντων Χωριό, τη βιολογική διατροφή και τη συμβολή των βιολογικών προϊόντων στην παιδική διατροφή.

Θα μάθετε, επίσης, για την προέλευση και την παραγωγή των βιολογικών προϊόντων Χωριό, από τον «δρόμο των βιολογικών» και θα δείτε να σας αποκαλύπτονται τα «μυστικά της γεύσης».