Με άρωμα Αιγαίου «πλημμύρισε» η πόλη του Dusseldorf της Γερμανίας χάρη στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το οποίο δήλωσε και φέτος το «παρών» στην 22η Διεθνή Έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων ProWein, με σκοπό να ευχαριστήσει, για την προτίμησή τους, τους φίλους του από όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε από την Κυριακή 15 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 17 Μαρτίου, αποτέλεσε πόλο έλξης για επαγγελματίες του χώρου από κάθε γωνιά της γης και το αγαπημένο μας απόσταγμα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των επισκεπτών οι οποίοι ξεπέρασαν τους 52.000.

Από το «γεμάτο Ελλάδα» περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου πέρασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι και ταξίδεψαν με τη γλυκόπιοτη γεύση και το μοναδικό του άρωμα.

Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κατέχει τη πρώτη θέση στις καρδιές των Ελλήνων και όχι μόνο καθώς εξάγεται σε παραπάνω από 35 χώρες του εξωτερικού, γεγονός που επιβεβαιώνει τον εξαγωγικό του χαρακτήρα, την εξωστρέφεια της μάρκας και ικανοποιεί επάξια το όραμα της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Έπειτα από μια μακρόχρονη πορεία και με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου, το γνήσιο αυτό ελληνικό απόσταγμα, ενίσχυσε για ακόμη μια φορά την ελληνική παρουσία στο εξωτερικό αποδεικνύοντας πως αποτελεί σταθερή αξία τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους καταναλωτές.