Η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε στην πρώτη της ομιλία λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως διαγνώσθηκε με πολλαπλό μυέλωμα, έναν τύπο καρκίνου σε αρχικό στάδιο.

Η κα. Μπακογιάννη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράσταση που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές.

«Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν. Έχει κάνει πάρα πολλά βήματα η επιστήμη», ανέφερε η κα. Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή».

Γερμανικές Εκλογές: Η επόμενη μέρα για την Ευρώπη

Στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με τους πολίτες «Η βόρεια Αθήνα συζητά», ο Δημήτρης Καιρίδης συνομιλεί με τη Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο για τις γερμανικές εκλογές και τη σημασία τους για την Ελλάδα και την Ευρώπη.Σε μια περίοδο ραγδαίων γεωπολιτικών ανακατατάξεων, τρεις πρώην Υπουργοί, με γνώση των γερμανικών και διεθνών εξελίξεων, περιγράφουν και αναλύουν τις προκλήσεις της νέας εποχής και απαντούν στις ερωτήσεις των πολιτών.

Posted by Δημήτρης Καιρίδης-Dimitris Kairidis on Monday, October 18, 2021