Παντρεύτηκε ο αστυνομικός  της άμεσης δράσης που πρώτος είχε κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό της Καρολάιν, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος που είχε φτάσει στο σπίτι από τους πρώτους, μετά την κλήση του συζυγοκτόνου, είχε συγκινήσει καθώς είχε κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό της 20χρονης που πριν λίγες ώρες είχε δολοφονηθεί.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο είχε ανεβάσει στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος έκανε επίσης γνωστό ότι ο Χρήστος Βαρδίκος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

«Χρήστος Βαρδίκος ,ο Αστυνομικός που έσφιξε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολάιν και απέδειξε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός εκτός από το να αντιμετωπίζει το Έγκλημα δείχνει την ευαισθησία του και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους εύχομαι από καρδιάς να ζήσουν ευτυχισμένοι…» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Καλλιακμάνης.