Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε συντετριμμένη την Ελένη Φουρέιρα μεταξύ των χιλιάδων που παραβρέθηκαν σήμερα στην κηδεία του τράπερ Mad Clip, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο την περασμένη εβδομάδα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου για να αποχαιρετίσει τον Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, την ώρα που επέστρεφε από τον γάμο φιλικού ζευγαριού.

Ελένη Φουρέιρα και Mad Clip, λίγες μόνο ώρες πριν από το τραγικό δυστύχημα, είχαν παρευρεθεί στη δεξίωση για τον γάμο της PR manager της Panik Records, Λίας Παπαδοπούλου με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπενιουδάκη. Μάλιστα, στιγμιότυπα από τη δεξίωση ανάρτησαν τόσο ο Mad Clip όσο και η Ελένη Φουρέιρα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Μετά τον τραγικό χαμό του, η τραγουδίστρια που είχε συνεργαστεί με τον τράπερ στο τραγούδι «Μπορεί» δεν βρήκε λόγια να μιλήσει για τον θάνατο του. Επέλεξε να αναρτήσει μια μαύρη φωτογραφία στους λογαριασμούς της στα social media για να δείξει έτσι την αφάνταστη θλίψη της.