Ήρθε επιτέλους η στιγμή να βγούμε έξω ξανά, να δούμε αγαπημένα πρόσωπα και να ζήσουμε! Πως και πως περιμέναμε αυτή τη στιγμή που θα είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε όλα όσα μας γεμίζουν χαρά. Οι μήνες που περάσαμε μπορεί να φαίνονται ατελείωτοι, ωστόσο έφτασαν στο τέλος τους. Το καλοκαίρι είναι εδώ, έτοιμο να μας αποζημιώσει για τη δύσκολη και περίεργη περίοδο που περάσαμε.

Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιούμε ότι είναι τα απλά πράγματα που χρειαζόμαστε περισσότερο στη ζωή και τα οποία μας λείπουν αφάνταστα εάν τα στερηθούμε. Μία εικόνα είναι που τριγύριζε στο μυαλό μας τις τελευταίες ημέρες. Ο ήλιος να βρίσκεται ψηλά στον ουρανό, το κύμα να σκάει στην αμμουδιά και το γέλιο της παρέας να ηχεί δυνατά.

Η εικόνα αυτή μπορεί πλέον να γίνει πραγματικότητα. Μπορούμε και πάλι, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να ταξιδέψουμε, να δούμε τους φίλους μας, να κάτσουμε στα αγαπημένα μας ταβερνάκια, να γευτούμε καλοκαιρινούς μεζέδες και να απολαύσουμε το απόσταγμα, σήμα κατατεθέν τέτοιων εικόνων, το ούζο Πλωμαρίου.

Άλλωστε όπως είναι γνωστό αν «Έχει ήλιο, Έχει Πλωμάρι» και «Αν έχει Πλωμάρι, έχει πάντα ήλιο». Και μόνο το άνοιγμα του πώματος είναι ικανό να μας φέρει στο μυαλό όμορφες μνήμες, ενώ ο ήχος του ούζου που σερβίρεται στο ποτήρι μας αποτελεί ξεκάθαρη υπόσχεση ότι θα δημιουργήσουμε καινούργιες και ακόμη καλύτερες. Είμαστε έτοιμοι για τις πρώτες βουτιές, για να επισκεφτούμε τα ελληνικά νησιά, για να δημιουργήσουμε και πάλι αισιόδοξες και ανέμελες στιγμές με συνοδοιπόρο το Πλωμάρι.

Το άρωμα του κορυφώνει τη στιγμή και η γεύση του είναι ικανή να απογειώσει τα συναισθήματα μας. Άλλωστε τίποτα δεν πάει καλύτερα με τους καλοκαιρινούς μεζέδες από το Πλωμάρι.

Αυτό το καλοκαίρι, το Πλωμάρι υπόσχεται να μας συνοδεύσει στις πιο φωτεινές καλοκαιρινές μας ώρες. Η ώρα του Ούζου άλλωστε είναι κυρίως ώρα της ζεστασιάς, της ανεμελιάς, της χαλαρής διάθεσής και της παρέας.