Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», αναμένονται καθηλωτικές καθώς η σειρά οδεύει προς το τέλος της δεύτερης σεζόν.

Ο Βόσκαρης βρίσκεται στη φυλακή και οι επισκέψεις της μοναχής θείας του αλλάζουν όλη του την κοσμοθεωρία. Μέχρι τώρα, ο σκληρός διευθυντής των φυλακών θεωρούσε πως για όλα τα δεινά που έχουν συμβεί στην ζωή του ευθυνόταν η μητέρα του καθώς, αυτό που γνώριζε, ήταν πως εκείνη σκότωσε τον πατέρα του.

Έτσι, ο Μάνος Βόσκαρης ανέπτυξε μίσος για όλες τις γυναίκες και το εκδήλωνε σε κάθε φάση της ζωής του. Η μοναχή θεία του όμως τον έφερε αντιμέτωπο με την αλήθεια και όλος του ο κόσμος γκρεμίστηκε καθώς ότι πίστευε μέχρι τότε δεν ήταν αλήθεια.

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, ο Μάνος Βόσκαρης στέλνει μήνυμα σε ένα από τα θύματά του, την Ελένη Σταμίρη. Ο διευθυντής των φυλακών, στέλνει μήνυμα στην Ελένη πως θέλει να της μιλήσει και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο Πρωινό, η Ελένη, αν και αρχικά αμφιταλαντεύεται αν θα πρέπει να πάει ή όχι, τελικά αποφασίζει να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάνο Βόσκαρη, για πρώτη φορά μετά το τέλος της δίκης.

Εκεί, η Ελένη Σταμίρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της καθώς ο Μάνος Βόσκαρης θα της αποκαλύψει πως ο πατέρας της, Γιώργης, δεν πέθανε από έμφραγμα αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα και το γιο του, Σέργιο Σέβαστο, με δηλητήριο.

Το ίδιο δηλητήριο που σκότωσε και τον Σωκράτη Θέμελη. Η Ελένη Σταμίρη αρχικά καταρρέει από την αλήθεια που μαθαίνει όμως αποφασίζει να μην πει τίποτα ούτε στον Λάμπρο αλλά ούτε και στις αδερφές της.

Για πρώτη φορά, στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη Σταμίρη αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από τον Δούκα και καταστρώνει το σχέδιο της με προσεκτικά βήματα καθώς το μόνο που θέλει είναι να τον… τελειώσει.