Στην παράταση των σκληρών μέτρων στην περιοχή της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου αντιδρούν οι κάτοικοι κάνοντας λόγο για αδικία.

«Μένω Ασπρόπυργο και νομίζω ότι τα μέτρα που έχουν πάρει για αυτές τις περιοχές είναι άδικα. Πρέπει να έχουν όλοι ίδια αντιμετώπιση. Ο κόσμος θα καταστραφεί. Έχει και εδώ μαγαζιά. Έχει πολλά εργοστάσια, πολύς κόσμος έρχεται από άλλες περιοχές. Έρχονται οι εργαζόμενοι εδώ, κάνουν τεστ, και γράφονται τα κρούσματα στον Ασπρόπυργο ή στην Ελευσίνα. Δεν έχουμε τόσο κόσμο για να βγάλουμε αυτά τα κρούσματα που αναφέρουν» είπε στο Mega η Ελένη Παπαδοπούλου, εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρία καθαρισμού.

«Πριν 15 λεπτά έχουμε κάνει τεστ. Δεν μπαίνουμε στη δουλειά αν δεν κάνουμε τεστ. Κάνουμε τεστ κάθε τρεις μέρες», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη (29/12), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την παράταση του αυστηρού lockdown σε δύο δήμους της δυτικής Αττικής, τον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα, καθώς και σε ορισμένους δήμους της Κοζάνης, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί.