Βρέθηκε στην Κρήτη για να γιορτάσει τα γενέθλια της συζύγου του και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Ο λόγος για έναν 50χρονο Ρώσο, ο οποίος έπεσε από τις σκάλες του δευτέρου ορόφου ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο 50χρονος έπεσε όταν προσπάθησε να φέρει είτε την τούρτα είτε μια κάμερα για να καταγράψει τις ξεχωριστές στιγμές με τη σύζυγό του. Το περιστατικό έγινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Γεωργιούπολης στα Χανιά και ο άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ένας Βέλγος τουρίστας είχε χάσει τη ζωή του στην περιοχή του Σταλού στα Χανιά, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε με την γυναίκα του, ενώ πριν από λίγες ημέρες με παρόμοιο με τον Ρώσο τρόπο είχε χάσει και τη ζωή της μια τουρίστρια από την Ολλανδία, η οποία έκανε διακοπές στην Κρήτη. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν στην προσπάθειά της να κατέβει τα σκαλοπάτια μιας ταβέρνας για να πάει στην τουαλέτα, παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε αρχικά σοβαρά στο κεφάλι της και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα της.