Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση του κοινού στο χθεσινό Ραδιομαραθώνιο της UNICEF, με σύνθημα «Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά». Το βράδυ της Πέμπτης η οργάνωση δέχθηκε πολλές εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις και οι προσφορές που υποσχέθηκαν οι υποστηρικτές των παιδιών αναμένεται να φθάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα τις 90.000 ευρώ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο μεγάλος ετήσιος Ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά του κόσμου διοργανώθηκε με κορμό τη Δημόσια Ραδιοφωνία η οποία συμμετείχε με όλα τα προγράμματά της και την υποστήριξη 80 ιδιωτικών ραδιοσταθμών σε όλη τη χώρα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της UNICEF και συμμετείχαν είτε σε κοινές ζώνες εκπομπής είτε μέσα από ειδικά αφιερώματα και εκπομπές στα προγράμματά τους, μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς σε όλη την επικράτεια. Και στη φετινή εκστρατεία έδωσε το παρόν η Βουλή των Ελλήνων.

Σημαντικές ήταν, σύμφωνα με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, οι συνεισφορές της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ, της Alpha Bank και της Super League. Μεγάλη επίσης υπήρξε η συμμετοχή σχολείων, που έσπασαν και κουμπαράδες κατά τη διάρκεια της εκπομπής, φορέων και συλλόγων.

Οι προσφορές για το σκοπό του Ραδιομαραθωνίου συνεχίζονται. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ