Νέος συναγερμός σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας 17χρονος πακιστανικής καταγωγής.

Ο ανήλικος θα μεταφερόταν τις επόμενες μέρες σε κάποια δομή φιλοξενίας και ξεκίνησαν οι σχετικές διαδικασίες, μεταξύ των οποίων και το τεστ για COVID-19 αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σήμερα τα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν ότι είναι θετικό και έγινε κινητοποίηση, όπως προβλέπεται από τα σχετικά τα πρωτόκολλα.

Στο Αστυνομικό Τμήμα μεταβαίνει και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για εξετάσεις και ιχνηλασία, προκειμένου να τεθούν σε καραντίνα όσοι ήρθαν σε επαφή με τον ανήλικο.

Έξι αστυνομικοί με κορονοϊό στο Α.Τ. Ομονοίας

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν χθες και έξι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ μέσω του απογευματινού δελτίου ειδήσεων, σημειώνοντας πως οι αστυνομικοί έχουν τεθεί σε 14ήμερη καραντίνα, όπως επίσης και όλοι οι κρατούμενοι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο αλλοδαπός κρατείτο στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όμως λόγω έλλειψης χώρου μεταφέρθηκε στο τμήμα Ομονοίας. Το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό.

Στην Αθήνα βρίσκονται σε καραντίνα τουλάχιστον άλλοι 14 αστυνομικοί από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, όπου εντοπίστηκε πρόσφατα κρούσμα της COVID-19.