H Kärcher η μεγαλύτερη εταιρία συστημάτων καθαρισμού συμμετέχει στη 9η διεθνή έκθεση HORECA 2014 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την Παρασκευή 7 έως και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.

Η εταιρεία Kärcher και το προσωπικό της σας περιμένουν στο Hall 2, Περίπτερο Α03 όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε για όλες τις λύσεις καθαρισμού που προσφέρουν τα ολοκληρωμένα συστήματα της Kärcher για το χώρο του ξενοδοχείου, του εστιατορίου, του catering, της καφεστίασης, των αρτοζαχαροπλαστείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Η Kärcher σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες, συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους του καθαρισμού. Με το χαμηλότερο δυνατό κόστος επιτυγχάνεται η μέγιστη καθαριότητα των χώρων με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών.

Πλυστικά μηχανήματα κρύου νερού και ζεστού κρύου νερού, σκούπες ξηρής αναρρόφησης, σκούπες για φούρνους, σκούπες ξηρής-υγρής αναρρόφησης, μηχανές περιποίησης δαπέδων, σάρωθρα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, απορρυπαντικά πιστοποιημένα με Eco label, ατμοσυστήματα και μηχανές καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών θα βρίσκονται στο περίπτερο για να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Kärcher για τη HORECA.