Με διαδικτυακή συναυλία με ποιοτική μουσική του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, δίπλα στη θάλασσα υποδέχεται το καλοκαίρι ο Δήμος Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης την Παρασκευή, 22 Μαΐου, στις 8:30 μμ, η οποία θα μεταδοθεί από το www.vvv.gov.gr/ webtv και τη σελίδα του δήμου στο Facebook (www.facebook. com/dimosvvv) δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν από το σπίτι τους μια ξεχωριστή βραδιά.

Η φωνή της Όλγας Βενέτη, συνοδευόμενη από τον Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου στο πιάνο και με τη φιλική συμμετοχή του τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανού, θα ταξιδέψουν το κοινό με λατρεμένες μελωδίες ελληνικές και ξένες.

Όσοι συνδεθούν ζωντανά, αλλά και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν οικονομικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών εξυπηρέτησης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης οι οποίες αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Για την ενίσχυση του σκοπού, η κ. Βενέτη και οι συνεργάτες της, με δική τους πρωτοβουλία, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πρότειναν τη διεξαγωγή της συναυλίας αφιλοκερδώς.