Στην αγαπημένη του φίλη Μάρθα Καραγιάννη που τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μίλησε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Δημήτρης Σούρας είπε: «Εδώ και τρεις ημέρες παρουσίασε πυρετό. Είχε μια κόπωση. Παρόλο που ήταν διαυγέστατη καταλάβαινε πως είχε πυρετό και ήταν πολύ καταβεβλημένη ενώ έχει και έναν πόνο στη δεξιά κοιλία. Σκεφτήκαμε πως το καλύτερο πράγμα που είχαμε να κάνουμε ήταν να τη βάλουμε σε ένα νοσοκομείο πράγμα το οποίο πράξαμε».

«Αμέσως μου τηλεφώνησε η Ντόρα Ντούπα (δεν υπάρχει τέτοιο άτομο, όχι αδερφή… κάτι το παραπάνω) και τη μεταφέραμε σε ένα νοσοκομείο όπου ξεκινήσαμε τις εξετάσεις. Ο πυρετός έχει υποχωρήσει, ο πόνος έχει υποχωρήσει. Σήμερα το πρωί στις 12.15 που ήμουν εκεί ήταν φοβερά διαυγής και αυτό μας ευχαριστεί πολύ. Θα κάνει έναν υπέρηχο, θα συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή. Έχω την εντύπωση πως είναι μια λοίμωξη και ξέρετε σε αυτές τις ηλικίες οι λοιμώξεις είναι πολύ κοινότοπες και με το καλό μόλις μας επιτρέψουν οι συνάδελφοι η αγαπημένη Μάρθα θα επιστρέψει στο σπίτι» δήλωσε και τόνισε πως «δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο απλά έχουμε ανησυχήσει γιατί η αγάπη σε κάνει να ανησυχείς πολύ».

«Στις μεγάλες ηλικίες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο οργανισμός αποδιοργανώνεται πολύ εύκολα. Μας συμφέρει που είναι εκεί για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι όταν με το καλό βγει».

Σημειώνεται πως τη νοσηλεία της Μάρθας Καραγάννη έκανε γνωστή με ανάρτησή της η καλή της φίλη Ντόρα Ντούμα η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μη μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ».