Η La Pasteria συνεχίζει το επιτυχημένο Giro d’ Italia και μας προσκαλεί από τις 6 Ιουνίου, στο νέο προορισμό του μαγευτικού γευστικού ταξιδιού, τη Σικελία!
Η La Pasteria και ο καταξιωμένος chef Έκτορας Μποτρίνι χρησιμοποίησαν ολόφρεσκα επιλεγμένα υλικά και δημιούργησαν ένα μοναδικό Σικελιάνικο μενού 3 πιάτων, που μπορούμε να απολαύσουμε μόνο με 15€ και περιλαμβάνει παραδοσιακά ιταλικά πιάτα με επιλογή σε σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα σε ζυμαρικά, θαλασσινά και ένα λαχταριστό γλυκό. Το μενού συνοδεύεται με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα Fisher κερασμένο από τη La Pasteria!
Επιπλέον, στη facebook fan page της La Pasteria θα διεξαχθεί ένας μεγάλος διαγωνισμός όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα γεύμα μαγειρεμένο αποκλειστικά από τον Έκτορα Μποτρίνι, ενώ όσοι λαμβάνουν μέρος θα μπαίνουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για δωρεάν γεύματα στη La Pasteria.
Η αγαπημένη μας La Pasteria, για ακόμα μια φορά μας μεταφέρει αρώματα, εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μας ξεναγεί απολαυστικά στο Παλέρμο, την Κατάνια, τη Μεσσίνα, τις Συρακούσες και σε κάθε γωνιά της Σικελίας!
Αναλυτικότερα το μενού:
Πρώτο Πιάτο, επιλογή από:
• CALAMARI FRITTI: Τραγανό τηγανητό καλαμαράκι με σος από ελαιόλαδο, φρέσκο λεμόνι και ψητό σκόρδο
• COZZE TAORMINA: Κατσαρολάκι με αχνιστά μύδια σε ελαφριά σάλτσα κρασιού και μυρωδικών
• CAPONATA: Κλασική παραδοσιακή συνταγή από τη Σικελία με μελιτζάνες, καραμελωμένα κρεμμύδια και αμύγδαλο
• INSALATA SICILIANA: Δροσερή πράσινη σαλάτα με ψητά λαχανικά, μους τυριών και ελαφρύ dressing από λιαστή τομάτα και κάπαρη
• INSALATA CON SCAMORSA: Πράσινη πικάντικη σαλάτα με πιπεριές, ρεβίθια, ντοματίνια, καπνιστή scarmoza και δροσερή vinaigrette από λεμόνι, ψητό σκόρδο και ρίγανη
Κυρίως Πιάτο, επιλογή από:
• PESTO ROSSO: Κλασική συνταγή από τη Σικελία με πέστο ψητής ντομάτας και φρέσκια μοτσαρέλα
• CAPRINO ALL’ AGLIO: Σπαγγέτι με κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, σκόρδο και φρεσκοψημένα κρουτόν
• PASTA ALLA NORMA: Παραδοσιακή σικελιάνικη συνταγή με μελιτζάνα, μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη με φρέσκο βασιλικό
• MARINARA ALLA SICILIANA: Σπαγγέτι με θαλασσινά και διάφανη σάλτσα από κρασί, ζωμό και φρέσκα βότανα
• BRANZINO A BIETOLA: Φιλέτο από φρέσκο λαβράκι με σέσκουλα και σος από ελαιόλαδο, φρέσκο λεμόνι και ψητό σκόρδο
Γλυκό:
CANΝOLI: Κλασικό σικελιάνικο μπισκότο γεμιστό με κρέμα τυριού, βύσσινο και κομματάκια σοκολάτας