Το New York College διοργάνωσε για 19η συνεχή χρονιά την Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν από τις 20 Μαΐου έως και τις 29 Μαΐου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, επί της Λεωφόρου Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα.

Δεκαπέντε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες από τον χώρο του διαδικτύου, του ανθρωπίνου δυναμικού, των δημοσίων σχέσεων, του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ και της ναυτιλίας, έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με 200 περίπου φοιτητές και αποφοίτους από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του New York College και των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πραγματοποιήθηκαν Workshops, διαλέξεις, καθώς και τεστ προσωπικότητας από ειδικούς στον χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού στους συμμετέχοντες φοιτητές και αποφοίτους, εφόσον το επιθυμούσαν, με θέμα την αποτελεσματική εύρεση εργασίας.


Η διοργανώτρια του event κα Φιλίτσα Αρβανίτη, Director of Student Affairs & Alumni και ο κος Oliver Evan Bailey, Director of Student Life του New York College με τα Στελέχη των Συμμετεχόντων Εταιρειών