Υπήρξε μία από τις καλές ηθοποιούς της γενιάς της, που έβαλε κι εκείνη το μικρό λιθαράκι της στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Ο λόγος για την Βιβέτα Τσιούνη, η οποία έφυγε αθόρυβα από τη ζωή (όπως αθόρυβα έζησε) πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 85 ετών, ενώ η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 6 Μαΐου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία Βιβέτα Τσιούνη εκηδεύσαμε σε στενό οικογενειακό τη Δευτέρα 6/5/2019 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η αδελφή της Πόπη Τσιούνη, τα ανίψια Ελιάννα και Βασίλης Ρεμεντζής. Οι λοιποί συγγενείς», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας, που έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου της.

Η Βιβέτα Τσιούνη γεννήθηκε το 1934. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, ενώ από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Η ηθοποιός συμμετείχε σε πολλές ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει», «Οργή», «Αμφιβολίες», ενώ τηλεοπτικά συμμετείχε στην αστυνομική σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα».