Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST, από 1 έως 27 Φεβρουαρίου, προσκαλεί όλους τους επισκέπτες να γνωρίσουν τις τάσεις στο χώρο της γυμναστικής αλλά και να μάθουν χρήσιμα πράγματα για την προστασία της σωματικής αλλά και πνευματικής τους υγείας.

Στο RIVER WEST, το Φεβρουάριο οι φίλοι του εμπορικού κέντρου θα έχουν διπλό όφελος. Θα κάνουν τα ψώνια τους με εκπτώσεις έως και 70% και θα έχουν την ευκαιρία με έμπειρους γυμναστές να ασκηθούν, απολαμβάνοντας ιδιαίτερες εκπλήξεις. POWER YOGA, PILATES, DANCE PILATES, ZUMBA και μαθήματα αυτοάμυνας είναι οι 5 βασικές ενότητες που θα παρουσιάζονται στο RIVER WEST, 3 φορές την εβδομάδα (ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ) για 4 ώρες (17.00 – 21.00 µµ και το Σάββατο 12-14 µµ και 18-20 µµ).

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, επαγγελματίες γυμνάστριες θα παρέχουν διαδοχικά ανά μισή ώρα και ένα διαφορετικό μάθημα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει μία ολοκληρωμένη ενότητα γυμναστικής.

Και όπως κάθε φορά, έτσι και το Φεβρουάριο δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις από το RIVER WEST!

Διάσημα ονόματα κυριώς από το χώρο του αθλητισμού θα επισκέπτονται το RIVER WEST και θα μοιράζονται μαζί με το κοινό χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές. Με πρώτη τη Φανή Χαλκιά το Σάββατο 09.02.2013 και την τριπλουνίστρια Γιάννα Καφετζή για κάθε Σάββατο στο πρόγραμμα των 18.00 – 20.00, καλοσωρίζουμε το Fitness Club στο RIVER WEST.

Επιπλέον, όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα γυμναστικής θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ειδική κλήρωση για την ανάδειξη 2 νικητών που θα κερδίσουν ετήσιες συνδρομές στο «Studio Pilates NewU».