To New York College φιλοξένησε την Υφυπουργό Παιδείας των Φιλιππίνων, Δρ. Nona Ricafort με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε μία ευρεία ατζέντα θεμάτων συνεργασίας όπως την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ομίλου NYC στις Φιλιππίνες και την Νοτιο-Ανατολική Ασία.

Στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος του New York College κύριος Ηλίας Φούτσης προς τιμή της Υφυπουργού, παρευρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος ο Πρέσβης της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων στην Αθήνα Mr. Meynardo LB Montealegre καθώς και οι εκλεκτοί συνεργάτες και φίλοι του New York College Δρ. Ιωάννης Λύρας, Πλαστικός Χειρούργος, Δρ. Ανδρέας Αντωνόπουλος, Πρύτανης του University of New York in Prague, κ. Γιάννης Τρεπεκλής, Δήμαρχος Κέρκυρας, και η κα Μαίρη Ιωαννίδου, Σύμβουλος.


Στη μέση η Υφυπουργός Παιδείας της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων Δρ. Νona Ricafort με τον Πρόεδρο του New York College κ. Ηλία Φούτση, πλαισιωμένοι από στελέχη και συνεργάτες του NYC Educational Group.


H Yφυπουργός Παιδείας των Φιλιππίνων Δρ. Νona Ricafort με τον Πρέσβη των Φιλιππίνων στην Ελλάδα κο M. Montealegre, τον Πρόεδρο του New York College κ. Ηλία Φούτση, τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Ιωάννη Λύρα, τον Πρύτανη του University of New York in Prague (UNYP) Δρ. Αντρέα Αντωνόπουλο και τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Γιάννη Τρεπεκλή.