Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν βάλει φωτιά σε κάδους, και πετούν μολότοφ, ενώ η αστυνομία απαντά με ρίψη πολλών χημικών.

Η ομάδα των νεαρών έχει σπάσει τζάμια και καθρέφτες έξω από κατάστημα στην Όθωνος – Αμαλίας, ενώ έχουν σπάσει και σημεία της τζαμαρίας σε υποκατάστημα της Eurobank και έχει προκαλέσει φθορές και σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ζημιές προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστιές και σε βιβλιοπωλείο στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Φιλοποίμενος, ενώ πετούν και σπάνε όποιο δίκυκλο βρεθεί παρκαρισμένο μπροστά τους.

Η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Πάτρας από τα χημικά και τα δακρυγόνα είναι αποπνικτική, με τον κόσμο να κλείνεται μέσα στα μαγαζιά και τις πολυκατοικίες για να μπορέσει να αναπνεύσει.

Εξαγριωμένοι πολίτες με την στάση της αστυνομίας και την «βροχή» των δακρυγόνων στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ερμού επιτέθηκαν στα ΜΑΤ και τα ανάγκασαν να οπισθοχωρήσουν προς το Αστυνομικό Μέγαρο.

Ένα άτομο, έξω από το σούπερ-μάρκετ Βερόπουλος στην Γούναρη αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, αλλά η αστυνομία επίσημα δεν επιβεβαιώνει ακόμα κάτι τέτοιο.

Μεμονωμένα άτομα ωστόσο κατευθύνονται προς την Ασφάλεια, πιθανόν για να διαμαρτυρηθούν για τις προσαγωγές.