Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά με το νέο, εξαιρετικά μικρό σε μέγεθος, κομψό και υψηλών επιδόσεων NOBACCO Mini Epsilon.

Το Mini Epsilon της NOBACCO έρχεται με μία κομψή και εντυπωσιακή συσκευασία από Plexiglas κάνοντας το μια εξαιρετική επιλογή για δώρο στους φίλους σας ή και στον εαυτό σας!

Ένα ιδιαίτερο gadget, κατάλληλο τόσο για κάθε νέο ατμιστή αλλά και για τους γνώστες του είδους. Το NOBACCO Mini Epsilon προβλέπεται να κατακτήσει την πλειοψηφία των ατμιστών λόγω των εκπληκτικών επιδόσεών του, της οικονομικής του τιμής και της ευκολίας στην χρήση του.

Η μπαταρία του NOBACCO Mini Epsilon 400 mAh, είναι μια από τις μικρότερες και πιο φινετσάτες μπαταρίες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας κατασκευή και έξυπνες λειτουργίες, χειροκίνητη, με λευκό κουμπάκι τεχνολογίας led και κλείδωμα ασφαλείας.

Όσο για τον ατμοποιητή, η αποσπώμενη «κεφαλή» (ανταλλακτικός ατμοποιητής) του επιτρέπει την οικονομική αντικατάσταση του, ενώ η ευκολία στην διαδικασία αναπλήρωσης καθώς και η συνεχής παρακολούθηση της στάθμης του υγρού που επιτρέπουν στον χρήστη να γνωρίζει πάντα πότε το NOBACCO Mini Epsilon χρειάζεται ανατροφοδότηση με το αγαπημένο του υγρό, αποτελούν μερικά ακόμη από τα προτερήματα του.

Στόχος του NOBACCO Mini Epsilon είναι να σας χαρίσει αμέτρητες ώρες ατμιστικής ευχαρίστησης.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της NOBACCO συμβολίζουν την απόλυτη διάθεση ελευθερίας, αλλά και την πίστη στην προσωπική επιλογή, χαρακτηριστικά των ανθρώπων που ψάχνουν το νέο και αναζητούν τη γεύση και την απόλαυση, χωρίς βλαβερές συνέπειες για τους ίδιους και τους γύρω τους.