Εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τη δολοφονία του 30χρονου άνδρα από μετανάστες.

Όπως δημοσιεύει το kokkinostypos.blogspot.com ο επικεφαλής των χρυσαυγιτών, που πριν τα επεισόδια συντονίζει την διάταξη και την πορεία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ξεπηδά μέσα από τα ΜΑΤ τα οποία δέχονται επίθεση από τη Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να προφυλαχθεί.

Σε σημερινή της ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό ουδεμία σχέση έχει με την Αστυνομία, ενώ, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για τη στάση της αστυνομίας έναντι των συγκεντρωμένων και εκείνη της στιγμή πήραν έκταση τα επεισόδια.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει ότι οι οι δυνάμεις που βρισκόντουσαν στο σημείο είχαν μεταφερθεί εκεί από την Ακαρνανία για ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων και το άτομο δεν ήταν γνωστό σε αυτούς, ούτε κατ’ όψη.

Δείτε το σχετικό υλικό…

Πριν τα επεισόδια

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων